OVER EKN

Door de jaren heen zijn kunststof kozijnen, dakkapellen, schuifpuien, terrasdeuren, gevelbekleding, boeibeplating, erkers en serres niet meer weg te denken uit onze samenleving. Denk eens aan het nooit meer te hoeven schilderen van uw woning. EKN Kunststoftechniek uit Enschede is u graag van dienst wanneer u kiest voor renoveren op het gebied van duurzaamheid en daarbij

de juiste informatie verschaffen, zodat u met deze informatie de juiste keuze kunt maken in de toekomst, als het gaat om renovatie.

Wij zijn geen verkopers, maar helpen de mensen mee bij de aankoop van een bepaald product die het beste past bij hetgeen dat ze willen toepassen op het gebied van woningverbetering.

EKN WERKT MET PRODUCTEN VAN

SCHUCO

18 x voordeliger dan hout en milieu vriendelijk

In meerdere kleuren verkrijgbaar

Verkrijgbaar in houtnerf

Voorzien van Politiekeurmerk

EKN WERKT DUURZAAM

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken waaronder kozijnen met 5 kamer compartimenten en HR++ glas (gasgevuld glas). Hierdoor gaat u aanzienlijk besparen op uw energierekening!

Ook is dit gunstig voor het tegenwoordig verplichte energielabel. Mocht u uw huis verkopen dan ligt een woning met energielabel A beter in de markt!

GEEN RISICO BIJ EKN KUNSTSTOFTECHNIEK

Wij vragen GEEN aanbetaling!

De betaling* of maandelijkse aflossing gaan pas van start na oplevering en alleen wanneer u 100% tevreden bent.

* bij contante betalingen vragen wij 30% vooraf te betalen en een bewijs te overleggen van kapitaalkracht.

EKN GEEFT MEERWAARDE AAN UW WONING

Kunststof kozijnen van SCHUCO hebben een hoge levensduur van meer dan dan 75 jaar. Uw kunststof kozijnen hoeven dus eigenlijk nooit meer vervangen te worden. Het geeft uw woning  een keurig aanzicht omdat alles aangepast wordt naar wens en kleuren geheel naar eigen smaak. Omdat er verschrikkelijk veel verschil zit in kunststof kozijnen, raden wij u aan om het merk
van het profiel te noteren en daar een onafhankelijk bedrijf na te laten kijken die u aan de hand daarvan kan vertellen met welk kwaliteit kunststof u te maken heeft. Ook google is er niet voor niks,
dus maak daar optimaal gebruik van, zodat u goed geinformeerd bent voordat u een bedrijf de opdracht geeft om over te gaan tot renovatie. (ook kunt u met ons contact opnemen voor goed advies).
Zoals wij zeggen: goedkoop is duurkoop en zorgt in de toekomst voor veel ergernis, dus laat u niks aanpraten door verkopers maar controleer of ze u de juiste informatie hebben verschaft.

10 jaar fabrieksgarantie
10 jaar kleurvastheids garantie
10 jaar garantie HR ++ glas 

TRANSPARANT EN VRIJBLIJVEND

Als men vraagt bij een geheel kosteloos en vrijblijvende offerte om een handtekening dan is het niet meer zo vrijblijvend als u denkt!  Excellent Kozijn Nederland (EKN) biedt transparantie in haar offertes en garantiebepalingen. Een offerte is bij ons ALTIJD vrijblijvend en leggen geen druk op onze klanten. Wij zijn juist van mening dat u rustig de tijd moet nemen om meerdere offertes te bekijken. Juist dan zult u tot de overtuiging komen dat wij sterk concurrerende prijzen bieden ten opzichte van andere bedrijven in Nederland. Mochten er dan nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan zijn we altijd bereid om uw vraag zo goed en zo duidelijk mogelijk te beantwoorden. Het gaat ons er niet om welk bedrijf de opdracht uitvoerd, maar het gaat erom dat u advies krijgt per product, op eerlijke wijze ( zie Google), zodat u met een fijn gevoel de samenwerking aangaat met de juiste voorwaarden.

KOZIJNEN PLAN

Bent u door uw spaargeld heen maar zijn uw kozijnen aan vervanging toe? U kunt dan gebruik maken van het Kozijnen Plan. Voor enkele tientjes in de maand kunt u een groot gedeelte van uw woning laten voorzien van hetgeen dat Schuco te bieden heeft.

Omdat u uw huis op meerdere vlakken of in z’n geheel gaat verduurzamen is woningverbetering van toepassing. Hiervoor zijn eventueel subsidies beschikbaar gesteld en rentes die nihil zijn met een clausule “boetevrij aflossen”. (vraag naar de voorwaarden).